Manuellt larm - Manual

Som det låter. Brukaren larmar manuellt med knapparna som ger upphov till en aktivitet i utförande personalens app och administratörerens användargränssnitt för övervakning och analys. Med eller utan position. När larmet accepterats av personal får brukaren ett meddelande i klockan att personal har mottagit larmet.

Var?

Manuellt larm finns i brukarens profil och ingår i basutbudet. Manuellt larm kan inte stängas av. Inga andra inställningar behöver/kan göras.
Image

Uppföljning

Uppföljning i närtid kan göras genom att titta i översikten om det är ett aktivt larm eller i aktivitetsflödet för aktiva och färdigställda larm.

Statistik över manuella larm utifrån perspektiv individ,- larmtyp och tider görs i rapportvyn. (Kommande funktion!)

Rapport

Vad händer i appen?

Larm kommer i appen till inloggad personal.
Funktion: Standardflöde

Image

Vad händer i klockan?

När någon i personalen accepterat larmet kommer ett meddelande till klockan (med pip och vibration): "Vi kommer", eller annat enligt ert önskemål.

Brukaren klickar på knappen "OK" för att ta bort meddelandet. Att brukaren klickar OK ger inte upphov till något annat i flödet. Om brukaren inte klickar OK så ger inte det heller andra följder än att meddelandet ligger kvar.