Roller

Roller förtjänar en egen supportsida för att den definierar vad respektive individ i systemet kan se och göra. Vi har en standarduppsättning som kan modifieras men standard presenteras nedan som diskussionsunderlag.

Administratör


Skall kombineras med omsorg och/eller medicin beroende på vilken behörighet individen skall ha. Efter detta får administratören göra det mesta utom att förändra just dessa roller som ligger på förvaltaren. Givetvis kan administratören även ha roll som förvaltare med det tillägget.
Roll administratör

Förvaltare


Förvaltaren kan sätta systeminställningar men kan inte se se/redigera/skapa aktiviteter eller brukare då denna inte anses ha med löpande verksamhet att göra.
Roller förvaltare

Omsorg


Om den roll tilldelas så har man rätt till att se/redigera/skapa aktiviteter som är relaterad till omsorg. Om den inte kombineras med administratörsroll så är man "utförande personal omsorg"
Roller omsorg

Medicin (sjuk,-hälsovård)


Om den roll tilldelas så har man rätt till att se/redigera/skapa aktiviteter som är relaterad till sjuk,- hälsovård. Om den inte kombineras med administratörsroll så är man "utförande personal sjuk,- hälsovård"
Roller sjuk,- hälsovård

Personlig information


Utan detta som tillägg till övriga roller så visas all personlig information om brukarna anonymiserat.
Roller personlig information